Menu Sluiten

Verhuur

Verhuur van zeilboten, sloepen en kano’s

Onze zeilboten, sloepen en kano’s zijn alleen beschikbaar voor verhuur aan de leden van onze vereniging tijdens het zeilseizoen. Leden kunnen een boot reserveren, via de knop op de website kunt u met uw inlogcode in de agenda van ons online reserveersysteem “supersaas”. Indien dit niet (meer) lukt kunt u een e-mail sturen naar het secretariaat.
Sinds Corona zijn we gestart met de “zelfsevice” voor als er geen Boetbemanning aanwezig is. Na het boeken van een boot, en de betaling via “Mollypay” ontvangt u via “Supersaas” een e-mail ter bevestiging. Na de verhuurperiode dient u een digitaal rapportageformulier op te sturen. De link ervan komt u tegen in de reserveringsbevestiging of in de Boet (QR-code). Rapportages zijn belangrijk voor het onderhoud en het beschikbaar houden van de vloot. Bij schade of boot niet meer inzetbaar moet ook direct een bestuurslid worden geïnformeerd.

Om on-line te reserveren heeft u een user-id en password nodig. Heeft u die niet, of vergeten, in de rubriek “alleen voor leden” kunt u de gebruiksaanwijzing vinden hoe u het user-id en password kunt aanmaken.

Wie de link naar het rapportageformulier niet weet of is vergeten, de link staat ook in de rubriek “Alleen voor leden“.

Voor de verhuurbedragen van de boten zie de tarievenpagina.

Verzekeringen

Onze boten zijn all-risk verzekerd. Bij schade aan onze boten bedraagt het eigen risico 350,- euro per gebeurtenis. Voor zowel het eigen risico als schade die niet door onze verzekering wordt vergoed stellen we de huurder aansprakelijk. Om die reden adviseren we onze Leden dat ze een WA verzekering hebben waarin schade bij “watersport” (met kleine sloepen en zeilboten van ca 16m2 zeiloppervlak) niet is uitgesloten.

Bij ‘n schade wordt u verzocht een schadeformulier in te vullen en z.s.m. de Boet informeren (telefonisch of per e-mail).


Verhuur van zeilboten

Onze zeilboten worden aan onze leden verhuurd vanaf onze vaste locatie bij jachthaven Jonkman te Sassenheim. De zeilboten worden verhuurd per dag of per blok.

Het huren van een Polyvalk kan voor een hele dag, van 10:00u tot zonsondergang. Ook kunnen de zeilboten gehuurd worden voor alleen de dag (10:00u tot 17.00u, blok 1) of voor de avond (17:00u tot zonsondergang, blok 2).

Voor al onze boten geldt dat ze 15 minuten eerder terug moeten zijn voor het schoonmaken en het eventueel wisselen.

verhuurvoorwaarden zeilboten


Verhuur van sloepen  

Onze twee sloepen worden aan onze leden verhuurd vanaf onze vaste locatie bij jachthaven Jonkman te Sassenheim. De sloepen worden verhuurd per dag of per blok. Zie de tarievenpagina.

Voor het huren van de sloepen Boetsmen of Almera zijn de bloktijden als volgt:
10:00 tot 14.00 (blok 1)
14:00 – 18:00 (blok 2)
18:00 tot zonsondergang (blok 3)

Een sloep kan maximaal 3 dagen aaneengesloten (2 nachten) worden gehuurd. Voor al onze boten geldt dat ze 15 minuten eerder terug moeten zijn voor het schoonmaken en het eventueel wisselen. Is er een reservering na u, maar er is nog niemand aanwezig dan moet u de sloep in “model” afmeren en afsluiten (dus niet open achterlaten).

Tarievenpagina.

Verhuurvoorwaarden sloep Boet’s men

Verhuurvoorwaarden sloep Almera


Verhuur van kano’s

Met de 4 kano’s van de Boet kun je een mooie tocht maken over de Kagerplassen of de Ringvaart. Kosten voor het huren van een kano voor een hele dag zijn ook terug te vinden op de tarievenpagina (klik). Voor kinderen tot en met 12 jaar betaalt u halve prijs. Kano’s kunnen alleen per hele dag verhuurd worden.

Pagina bekijken